Procyon® Juoksutussetti

Tuotenro: 100142

Varastossa

Ale 42,95 €
15,00
Säästät 65 %



Euroopassa Procyon® Juoksutussetti tunnetaan nimellä Longierset ja onpa siitä kirjoitettu jo ensimmäiset opaskirjatkin! Aloitus on helppoa: Tee haluamasi kokoinen juoksutusympyrä - tai vaikkapa neliö - ja opeta koiralle, että tässä leikissä sinun paikkasi on ympyrän sisällä ja koiran ympyrän ulkopuolella.

 

Tässä muutama vinkki käyttötavoista:

Perinteinen ”hevosen juoksutus”: Opeta koira kiertämään ympyrää kehän ulkopuolella sekä vaihtamaan kiertosuuntaa pyynnöstäsi. Tämän jälkeen vahvista äänikäskyä niin että saisit koiran menemään kaikki eri askellajit pyynnöstäsi sekä vaihtamaan suuntaa niissä. Samalla koira saa lempeää taivutusta kumpaankin kylkeensä. Kaikkihan meistä ovat toispuoleisia ja toiseen suuntaan tekeminen on aina hieman vaikeampaa. Näin saat vahvistettua myös sitä heikompaa puolta. Muistathan, että jos ajatuksena on tämä, tee reilusti enemmän heikompaa, mutta älä unohda sitä vahvempaa puoltakaan! Tätä hyödynnetään maailmalla myös näyttelykehässä juoksemisen treeniin!

 

Kaukokäskyjen vahvistus: Kun saat koiran tekemään tottelevaisuusliikkeet tai vaikkapa temput niin että välissänne on vain juoksutusympyrän nauha, voit alkaa tämän jälkeen ottamaan itse portaittain etäisyyttä koiraan ympyrän sisällä. Ja kun koira tietää valmiiksi, että tässä leikissä koiran paikka on ympyrän ulkopuolella, on mielleyhtymän rakentaminen helppoa! Muistathan, että jos jommallakummalla teistä alkaa nousta pieni turhautumisen tunne, olette edenneet liian nopeasti tai liian suurin askelein! Pieni paluu takaisinpäin tai pienemmillä askeleilla eteneminen helpottaa teitä kumpaakin ja tekee yhdessä tekemisestä hauskempaa!

 

Seuraamisen vahvistaminen: Teitpä seuraamista mitä tahansa varten, juoksutusympyrän avulla saat vahvistettua pois koiran liiallista painautumista sinua vasten, kääntymistä eteesi sekä perän poikittamista.

 

Jumppasarjat sekä agilityn etäohjaus: Aseta esteet ensin tiukasti kiinni juoksutusympyrän laitaan ja ala ottamaan portaittain itse etäisyyttä ympyrän sisällä. Tämän toimiessa ala siirtämään esteitä portaittain kauemmas ympyrästä. Muista tässäkin johdonmukaiset ja tarpeeksi pienet etenemisportaat.

 

Kulmien seuraaminen: Tekemällä juoksutusympyrästä kulmittaisemman on helppo treenata koiralle terävempien kulmien seuraamista.

 

Hoopersin ohjaaja-alue: Saat tehtyä juoksutusympyrästä näppärästi itsellesi hoopersiin ohjaaja-alueen.

 

Juoksutussetti sisältää:

  • 9 kpl maatappeja
  • 8 kpl nauhoja, joissa kuminauhalenkit kiinnitystä varten sekä jousto-osat keskellä turvallisuuden takaamiseksi
  • 1 kpl nylonnauha tasamittaisen ympyrän pystyttämiseen

 

Ja mikäpä estää juoksutussetin käyttöä myöskään talvella, jos tarjolla on sopiva hanki tai hallitila! Sisällä korvaat vain maatapit Procyonin isommilla reikäkartioilla, joiden yläosaan saat nauhat helposti ja nopeasti kiinni ja irti!

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Jumppa- ja harrastustuotteet, Aktivointi- ja viriketuotteet, Suuri kesäale!