FitPAWS® Targets -kosketusalustat

Tuotenro: 800015 Ilmoita saatavuudesta
26,90

FitPAWS® Targets -kosketusalustojen kanssa kosketustreenileikit  ovat hauskoja! Näiden avulla voit opettaa koirasi: Astumaan halutulle merkille, tottumaan uusiin alustoihin ja treenivälineisiin, pysymään paikallaan, oppimaan kehotietoisuutta ja vaikkapa oppimaan näyttelyasennon ottamista. FitPAWS® Targets on pakattu 4 joustavan kosketusalustan paketteihin. Paketissa on kaksi sinistä ja kaksi keltaista kosketusalustaa eli niissä on käytössä koiran parhaiten näkemät värit! Kosketusalusta on halkaisijaltaan 25cm. Voit käyttää kosketusalustoja monilla eri tavoin opettaaksesi koiraasi. Vain mielikuvitus on rajana!

 

Aloittaminen on helppoa! Aseta yksi kosketusalusta lattialle ja naksutinta/merkkiääntä/namia palkitaksesi koirasi mielenkiinnosta alustaa kohtaan. Jos koira vierastaa alustaa, voit aloittaa houkuttelemalla koiraa namin perään ja viemällä sitten namikäden suoraan alustan yläpuolelle. Etene palkkaamalla koiraa seuraavaksi siitä, kun koirasi asettaa jalkansa kosketusalustan päälle. Tämän jälkeen siirtele alustaa eri paikkoihin ja katso koskettaako koirasi alustaa paikan vaihdellessa.

 

Voit käyttää kosketusalustoja myös koirasi totuttamiseen muihin FitPAWS® -tuoteperheen tuotteisiin. Ne ovat erityisen näppäriä, jos koirasi ei ymmärrä "ylos" -käskyä. Opeta koirasi koskettamaan alustaa ensin lattialla. Tämän jälkeen siirrä alusta haluamasi FitPAWS® -tuotteen päälle. Esimerkiksi voit asettaa kaksi kosketusalustaa Peanutin vierelle, jotta koirasi oppii asettamaan kaksi jalkaa pallolle. Seuraavaksi siirrä ne Peanutin päälle.  FitPAWS®Targets on tehty liukumattomasta materiaalista ja niitä voidaan käyttää esimerkiksi Paw Podsien alla tai Peanutin päällä, kun halutaan lisäpitoa.

 

Muista! FitPAWS® Targets ovat koulutusvälineitä, eivät leluja! Laita ne aina harjoittelun jälkeen turvalliseen paikkaan, josta koirasi ei saa niitä.

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
FitPAWS® Balance Disc FitPAWS® Balance Disc
alkaen 30,00 €
FitPAWS® Ramp FitPAWS® Ramp
37,30 €
K9Design Tasapainotyyny K9Design Tasapainotyyny
alkaen 28,00 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

FitPAWS® Ramp
37,30

Selaa myös nämä tuoteryhmät: FitPAWS®, Jumppa- ja harrastustuotteet