FitPAWS® Donut Holder

Tuotenro: 800006
24,55


FitPAWS® Donut Holder on ilmalla täytettävä rengas, joka vakauttaa FitPAWS® Donut -jumppapalloa. Donitsin pitäjä on hyvä treenityökalu, jos FitPAWS® Donut -jumppapallon liike on koirallesi outo. Voit aloittaa renkaan kanssa ja kun koirasi syvät lihakset vahvistuvat ja tasapaino kehittyy, voit jättää renkaan pois ja siirtää donitsin suoraan lattialle. 

FitPAWS® Donut Holder on tärkeä koiran turvallisuutta lisäävä työkalu eläinten kuntoutuksen ammattilaisille, jotka käyttävät FitPAWS® Donut -jumppapalloa voimanjaon kuntouttamiseen leikkausten jälkeen.

FitPAWS® Donut Holder käy myös temppukoulutukseen.

FitPAWS® Donut Holder täyttyy helposti ilmapumpulla, jossa on kartion mallinen suulake ( pumppua ei mukana paketissa ). Älä ylitäytä rengasta. Siinä tulee olla juuri sen verran ilmaa, että se tuntuu tukevalta koskea ja se vakauttaa FitPAWS® Donut -jumppapallon.

EI VAIN DONITSEILLE! Rengas käy myös FitPAWS® Giant Wobble Boardin alle! Käyttämällä tätä yhdistelmää saat loistavan syviä lihaksia vahvistavan treenin isoille ja jättiroduille. Rengas tekee Wobble Boardista dynaamisemman. Se toimii erinomaisesti vanhojen koirien syvien lihasten treenauksessa ja itseluottamuksen rakentamisessa. Tämän yhdistelmän käyttö on näppärää myös urheikukoirien kunnon nostamisessa että koiran kuntoutuksessa.

Toimitusaika 3-21 työpäivää.

Selaa tätä tuoteryhmää: FitPAWS®
Klarna Checkout
kauppiaan tiedot